Per què València Vibrant?

By
In Motius

«Ací hi ha un tio amb un talent de l’hòstia a Russafa però que no aconsegueix connectar amb el fabricant de caragols. En els 80 vam tenir una època daurada del disseny valencià perquè estava fusionat amb la indústria. Açò està per arribar, i serà ara«. (Xavi Sempere)

«És com viure en una família desestructurada en la qual el teu pare és alcohòlic i la teua mare és ludópata i veus que la teua única opció és anar-te’n de casa. Això és el que succeeix a València«. (Nacho Valle)

«Espanya és el país on es fa el millor calçat del món. És impossible trobar treballadors més qualificats i implicats. Però també és el lloc on, ara mateix, les normes i les lleis li ho posen més difícil als empresaris”. (Stuart Weitzman)

Per la necessitat d’unes polítiques urbanes basades en l’evidència

Per a fomentar la qualitat de vida com una eina de desenvolupament econòmic

Amb contextualització i l’aprofitament dels elements propis

Per la tornada de l’activitat productiva a les ciutats

Per la creixent fidelitat entre economia i territori

Per a la participació ciutadana, cívica i transformadora

Per a la supressió de la regulació discriminatòria i supèrflua

Pel dret a la ciutat

Per nosaltres i per València

20140502-234629.jpg

Recent Posts

Leave a Comment